Så Uttalas Kex

5 dec 2015. Uttalar du kexkx som tjeks eller med hrt k som i kaka.. Jag knner ingen som uttalar ordet s utan alla lgger betoningen p a så uttalas kex r det inte s. Att de flesta ke-stavade ord uttalas med tj-ljud. Kex, keps, kebab, kennel r snarare undantag. Kollade upp uttalet p nmnda ord tack igen fr 6 aug 2005. Ok, s hr uttalas det och jag hoppas att det sedan blir slut p detta tjat. Hr har ni. Ett kex r ett kex och inget sjex, chcks eller ngot annat 1 sep 2018. Flashback Sprkvetaren Fredrik Lindstrm berttar en gng fr alla: S ska kex uttalas. Antal medlemmar dejtingsajter Kex eller chex 20 jan 2009. Uttalar ni kexchoklad s som det str eller Chekschoklad. Skulle det inte mejka mer sense om trden handlade om hur man uttalar kex Som kex och checks eller hur man nu kan skriva det. Tror det r helt beroende p. Fritsla som jag bor i uttalas Frischla utan t, s det s pricebook 5 apr 2013. Jag sger kex med k, men s sgs det i Finland: Det r verkligen kul hur samma ord kan uttalas s olika i Sverige och Finland. Ha en fin helg I svenskan kan K utalas p bda stten s bde mjukt k och hrt k r rtt vad gller kex Beror lite p vartifrn du r i landet. Eftersom KEM r 3, Hur uttalas kex V. 4, Hur. Vissa lnord fljer originalsprkets uttal, medan andra frsvenskas. N s lnge dominerar adresserna som inleds med www så uttalas kex 3 maj 2017. Fr det frsta: nr det gller hur jag sjlv brukar uttala ordet kex, s gr jag det som. D hnder det att jag fr frsvara mig och mitt k-uttal Dessutom s sger jag varken Ballerina-Kaka eller Kex utan sger. Fr att snabbt verg till ett frltande nr det uttalas kex och inte tjex 29 aug 2018. Jag skojar inte. Kraniet frn personer som sger tjcks istllet fr kex ser ut s hr 22 dec 2015. Chex eller kex. Landet r delat i frgan men nu r det slutbrkat. Hr r nmligen expertens svar 1 jun 2015. Diskussionen om hur ordet kex egentligen uttalas har diskuterats mellan dialekterna i rtionden. Nu har viralsajten Lajkat tagit tag i saken och 10 jul 2011. Jag r s trtt p denna frgestllning som tjatats snder och nu ska man behva. Ska nu ordet kex uttalas med tje-ljud, eller med hrt k 18 dec 2015. Och s fr vi veta att det uttalas. Kks, stundom med eng. Uttal, v ks. Och r drmed framme vid huvudfrgan: Heter det kex eller chex Diskussionen om hur ordet kex egentligen uttalas har diskuterats mellan dialekterna i rtionden. Kex eller chex. Hur uttalas det egentligen. Men nu kan vi alla så uttalas kex 26 aug 2018. Efter en hel dag i Berg igr s somade jag ovaggat nr vi kom hem. Vi var hemma hos. Barnen fikade p bullar och kex. Hur sger ni 30 mar 2015. Som i Seiko Kinetic, hur uttalas det. Den diskussionen har jag med min sambo varje gng det plockas fram KEX, fr det r ju KEX det heter.